Hyvä Käytös

Hyvä Käytös -kurssilla harjoitellaan nimensäkin mukaan koiran hyvää käytöstä erilaisissa arjen tilanteissa, kuten esimerkiksi remmikäytöstä ja vieraiden vastaanottamista. Kurssilla opetellaan yhteistyön rakentamista varmalle pohjalle ja vahvistetaan kontaktia sekä perustottelevaisuutta.

Kurssilla tehdään harjoituksia pääsääntöisesti yksi koirakko kerrallaan, osa harjoituksista tehdään pareittain ja ryhmäharjoituksina, kun kukin koirakko on siihen valmis. Kurssi soveltuu siis erinomaisesti myös koirille, jotka eivät tule toimeen ryhmätilanteissa, ovat esimerkiksi arkoja tai remmiräyhiä toisia kohtaan. Kurssille tulo ei vaadi aiempaa osaamista. Huomioin kurssilaiset yksilöinä ja sovitan harjoitukset jokaisen koirakon osaamistason mukaisiksi.


TULEVAT KURSSIT

Tulossa…

 • 4 koulutuskertaa / Hinta 108€ / koirakko
 • 8 koulutuskertaa / Hinta 216€ / koirakko 
 • Koulutuskerrat kerran viikossa / kesto 1-2h (kesto riippuu koirakkomäärästä)
 • Koulutus ulkona Muhoksella
 • 4 koirakkoa ryhmässä

Ilmoittaudu mukaan
Lähettämällä sähköpostia, Facebookin kautta tai täyttämällä sähköinen
 ILMOITTAUTUMISLOMAKE!


KURSSIN SISÄLTÖ

 • Perustottelevaisuuden vahvistaminen: kontaktin otto kyvyn parantaminen, perustottelevaisuus käskyjen vahvistaminen
 • Lähellä pysyminen/hihnan käytön tekniikka
 • Hoitotoimenpiteisiin opettaminen, rauhoittuminen erilaisissa tilanteissa
 • Luopuminen, Ei toivotun käyttäytymisen lopettaminen
 • Vieraiden vastaanotto/omalle paikalle meneminen, yksinolo
 • Koiran aktivointi, motivointi

Kurssin sisältö laaditaan osittain koirakkojen omien toiveiden mukaan, mihin asioihin kukakin haluaa erityisesti ohjeistusta esim. hoitotoimenpiteet: kynsien leikkuu, harjaaminen tai remmikäytös tai vaikkapa vieraiden vastaanotto.Kurssi sopii kaiken ikäisille, rotuisille ja tasoisille koirille ohjaajineen. Se soveltuu hyvin pennuille perustottelevaisuuden alkeiden opetteluun eli kontaktin ja yhteistyön rakentamiseen ja vanhemmille koirille perustottelevaisuuden vahvistamiseen sekä aktivoinniksi kotikoirille.

Kurssilla keskitytään erityisesti koiran oppimiskykyyn ja kouluttamiseen tilanteissa, joissa esimerkiksi koiran kierrokset nousevat liian korkealle innosta, jännityksestä tai pelosta tai koiran viretaso laskee samoista syistä ja olisi mukava saada koiralle rohkeutta ja itsevarmuutta lisää sekä ennenkaikkea itselle tilanteiden hallintaa ja koulutustaitoa.Kurssi antaa siis koirien omistajille työkalut koiran hallintaan erilaisissa arjen tilanteissa. Kurssin aikana opit kuinka saat koirasi kanssa saumattoman suhteen, ymmärrät koiraasi paremmin eri tilanteissa, käytöksen syntymisen syyt ja sinun käytöksen sekä ympäristön vaikutusta koiraan. Opit toimimaan yhdessä koirasi kanssa tilanteissa tilanteiden vaatimalla tavalla.