Hyvä Käytös

Hyvä Käytös -kurssit

 • 4 koulutuskertaa / Hinta 85€ / koirakko
 • 8 koulutuskertaa / Hinta 170€ / koirakko 
 • Koulutuskerrat kerran viikossa / kesto 1-2h (kesto riippuu koirakkomäärästä)
 • Koulutus osittain ulkona/sisällä Muhoksella
 • 4-6 koirakkoa ryhmässä

Maanantaisin 10.2.2020 alkaen klo.19-20, 4 x kurssi    TÄYNNÄ!
Koulutuskerrat 10.2., 17.2., 24.2., 9.3.  (2.3. ei tuntia -> hiihtoloma)

Ilmoittaudu mukaan 31.1.2020 mennessä;
Lähettämällä sähköpostia, Facebookin kautta tai täyttämällä sähköinen
 ILMOITTAUTUMISLOMAKE!


KURSSIN SISÄLTÖ

Kurssin sisältö laaditaan osittain koirakkojen omien toiveiden mukaan, mihin asioihin kukakin haluaa erityisesti ohjeistusta esim. hoitotoimenpiteet: kynsien leikkuu, harjaaminen tai remmikäytös tai vaikkapa vieraiden vastaanotto.

 • Perustottelevaisuuden vahvistaminen: kontaktin otto kyvyn parantaminen, perustottelevaisuus käskyjen vahvistaminen
 • Lähellä pysyminen/hihnan käytön tekniikka
 • Hoitotoimenpiteisiin opettaminen, rauhoittuminen erilaisissa tilanteissa
 • Luopuminen, Ei toivotun käyttäytymisen lopettaminen
 • Vieraiden vastaanotto/omalle paikalle meneminen, yksinolo
 • Koiran aktivointi, motivointi

Hyvä Käytös -kurssilla harjoitellaan nimensäkin mukaan koiran hyvää käytöstä erilaisissa arjen tilanteissa, kuten esimerkiksi remmikäytöstä ja vieraiden vastaanottamista. Kurssilla opetellaan yhteistyön rakentamista varmalle pohjalle ja vahvistetaan kontaktia sekä perustottelevaisuutta. Kurssilla tehdään harjoituksia pääsääntöisesti yksi koirakko kerrallaan, osa harjoituksista tehdään pareittain ja ryhmäharjoituksina. Kurssi soveltuu siis erinomaisesti myös koirille, jotka eivät tule toimeen ryhmätilanteissa, ovat esimerkiksi arkoja tai remmi räyhiä toisia kohtaan. Kurssille tulo ei vaadi aiempaa osaamista.

Kurssi sopii kaiken ikäisille, rotuisille ja tasoisille koirille ohjaajineen. Se soveltuu hyvin pennuille perustottelevaisuuden alkeiden opetteluun ja vanhemmille koirille perustottelevaisuuden vahvistamiseen sekä aktivoinniksi kotikoirille. Huomioin jokaisen koiran ja omistajan kurssilla yksilöinä ja sovitan harjoitukset jokaisen koirakon osaamistason mukaisiksi.

Kurssilla keskitytään erityisesti koiran oppimiskykyyn ja kouluttamiseen tilanteissa, joissa esimerkiksi koiran kierrokset nousevat liian korkealle innosta, jännityksestä tai pelosta tai koiran viretaso laskee samoista syistä ja olisi mukava saada koiralle rohkeutta ja itsevarmuutta lisää sekä ennenkaikkea itselle tilanteiden hallintaa ja koulutustaitoa.

Kurssi antaa siis koirien omistajille työkalut koiran hallintaan erilaisissa arjen tilanteissa. Kurssin aikana opit kuinka saat koirasi kanssa saumattoman suhteen, ymmärrät koiraasi paremmin eri tilanteissa, käytöksen syntymisen syyt ja sinun käytöksen sekä ympäristön vaikutusta koiraan. Opit toimimaan yhdessä koirasi kanssa tilanteissa tilanteiden vaatimalla tavalla.