Perustaidot Pennuille

Maanantaisin 30.9. alkaen, 8 x kurssi

klo.17-18 ryhmä  TÄYNNÄ!
klo.18-19 ryhmä  2 paikkaa vapaana!

  • 8 kerran kurssi: Hinta 120€ / koirakko (EI harjoituksia syysloma viikolla 43)
  • 4 kerran kurssi; Hinta 70€/koirakko
  • Koulutuskerrat kerran viikossa, koulutuskerran kesto n.1h
  • max. 6 koirakkoa ryhmässä
  • Koulutus Häntä ja Panta hallissa Muhoksella!

Ilmoittautuminen 22.9.2019 mennessä!

Ilmoittaudu mukaan; lähettämällä sähköpostia, Facebookin kautta tai täyttämällä sähköinen ILMOITTAUTUMISLOMAKE!


KURSSIN SISÄLTÖ

  • Kuinka koira oppii; kontakti, otivointi, viretaso
  • Peruskäskyjen opettaminen ja niiden vahvistaminen, mm. istu, maahan, sivulletulo, seuraaminen, luoksetulo 
  • Remmikäytösharjoitukset

Perustaidot pennuille -kurssi antaa pennun ja nuoren koiran omistajille työkalut koiran koulutuksen perusteisiin, erilaisten koulutusliikkeiden ja käskyjen opettamiseen sekä hallintaan.
Kurssilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia arjessa tarvittavia perustottelevaisuus käskyjä ja koulutusliikkeitä, kuten esimerkiksi; istu, maahan, sivulle tulo, luoksetulo, seuraaminen, paikallaolo, ei ota/jätä jne.

Kurssi sopii 3kk.-8kk. ikäisille pennuille sekä nuorille 8kk-1,5v ikäisille koirille rotuun ja koiran tai ohjaajan aiempaan harrastustaustaan tuijottamatta. Kurssilla tehdään myös harjoituksia, joiden avulla voidaan ehkäistä yleisimpiä ongelmakäytöksien syntymistä, kuten huono remmikäytös, vieraiden vastaanotto vauhkoten yms. Eli teemme ohitusharjoituksia ja harjoittelemme oman paikan kouluttamista vieraiden vastaanottamiseen.

8 kerran kurssilla opiskellaan oheisten harjoituksien lisäksi myös muita arjessa tarvittavia taitoja ja tietoja, kuten esimerkiksi koirien kotiensiapua, rauhoittumista erilaisissa tilanteissa ja koiran aktivointia erilaisilla tempuilla. 8 kerran kurssi on kokonaisuutena hyvä koiran käytöstapojen ja tottelevaisuuden harjoitteluun pitkäjänteisesti ja kehittää omistajan koulutustaitoa paremmaksi. 8 kerran kurssille voi tulla ensikertalaisena tai vahvistaaksesi jo aiemmin oppimaanne. Huomioin jokaisen koiran ja omistajan kurssilla yksilöinä ja sovitan harjoitukset jokaisen koirakon osaamistason mukaisiksi.