TOKO

TOKO eli tottelevaisuuskoulutus on loistava mahdollisuus yhteiseen mukavaan ja hyödylliseen harrastukseen! Sitä voi harrastaa omaksi ja koiran iloksi, koiran ikään tai rotuun katsomatta tai vaikkapa kisatavoitteellisesti. Toko perustuu koiran ja ohjaajan väliseen saumattomaan yhteistyöhön.

TOKO alkeiskurssi
TOKO jatkokurssi
TOKO esistyneet
TOKO Pro
TOKO kisakoirakot


TOKO alkeiskurssi
Maanantaisin 30.9. alkaen klo.19-20  TÄYNNÄ!

TOKO jatkokurssi                                                                                                         
Maanantaisin 11.11.2019 alkaen klo.19-20

Ilmoittautuminen 28.11.2019 mennessä!

  • Hinta 90€ / koirakko
  • 5 koulutuskertaa kerran viikossa (EI harjoituksia syysloma viikolla 43)
  • Koulutuskerrat kestää 1h
  • max. 6 koirakkoa ryhmässä
  • Koulutus Häntä ja Panta hallissa  Muhoksella

Ilmoittaudu mukaan; lähettämällä sähköpostia, Facebookin kautta tai täyttämällä sähköinen ILMOITTAUTUMISLOMAKE!


TOKO alkeiskurssi on tarkoitettu tottelevaisuuskoulutuksesta kiinnostuneille koiranomistajille. Tämä kurssi toimii loistavasti esimerkiksi arjen avuksi perustottelevaisuuden ylläpitoon, mutta toimii myös erinomaisena ponnahduslautana tokokokeiden liikkeistä kiinnostuneille, tokoharrastuksesta haaveileville! Harjoituksissa käydään läpi tokon perusasioiden opettaminen ja miten opetuksessa kannattaa edetä. Harjoituskerroilla saat yksilölliset vinkit harjoitteluun ja harjoitukset tehdään kunkin koirakon osaamistaso huomioiden. Kurssilla on 5 käytännön harjoituskertaa.  Kurssi sopii perustaidot omaaville koirakoille eli esim. Perustaidot Pennuille tai Hyvä käytös kurssin käyneille koirakoille.

TOKO jatkokurssi on alkeiskurssin käyneille koirakoille tai vastaavat taidot omaaville. Kurssilla jatketaan alkeiskurssin harjoitteita ja harjoituksissa keskitytään oikeaan viretilaan ja koiran motivaation, tokoliikkeiden yksityiskohtien hiontaa unohtamatta. Kurssilla tutustutaan tarkemmin tokokokeiden mukaisiin liikkeisiin ja niiden opettamiseen.

TOKO edistyneet on jatkokurssin käyneille koirakoille tai vastaavat taidot omaaville. Kurssilla jatketaan jatkokurssin harjoitteita ja harjoituksissa keskitytään suoritusvarmuuden lisäämiseen kokonaisissa koeliikkeissä. 

TOKO Pro Kurssilla hiotaan tokon koeliikkeitä varmemmaksi ja tehdään liikekokonaisuuksia. Kurssille voi osallistua, vaikka ei halua mennä kokeisiin, mutta haluaa kasvattaa koiran suoritusvarmuutta ja vahvistaa tottelevaisuustaitoja.

TOKO kisakoirakot kurssi on tarkoitettu kisoihin tähtääville koirakoille.