TOKO

TOKO eli tottelevaisuuskoulutus on loistava mahdollisuus yhteiseen mukavaan ja hyödylliseen harrastukseen! Sitä voi harrastaa omaksi ja koiran iloksi, koiran ikään tai rotuun katsomatta tai vaikkapa kisatavoitteellisesti. Toko perustuu koiran ja ohjaajan väliseen saumattomaan yhteistyöhön.

TOKO alkeiskurssi
TOKO jatkokurssi
TOKO alokasluokan liikkeet
TOKO ylempien luokkien liikkeet
TOKO kisoihin tähtäävät


TOKO alkeiskurssi – Maanantaisin 30.9. alkaen klo.19-20   

  • Hinta 90€ / koirakko
  • 5 koulutuskertaa kerran viikossa (EI harjoituksia syysloma viikolla 43)
  • Koulutuskerrat kestää 1h
  • max. 6 koirakkoa ryhmässä
  • Koulutus Häntä ja Panta hallissa  Muhoksella

Ilmoittautuminen 15.9.2019 mennessä!

Ilmoittaudu mukaan; lähettämällä sähköpostia, Facebookin kautta tai täyttämällä sähköinen ILMOITTAUTUMISLOMAKE!


TOKO alkeiskurssi on tarkoitettu tottelevaisuuskoulutuksesta kiinnostuneille koiranomistajille. Tämä kurssi toimii loistavasti esimerkiksi arjen avuksi perustottelevaisuuden ylläpitoon, mutta toimii myös erinomaisena ponnahduslautana tokokokeiden liikkeistä kiinnostuneille, tokoharrastuksesta haaveileville! Harjoituksissa käydään läpi tokon perusasioiden opettaminen ja miten opetuksessa kannattaa edetä. Harjoituskerroilla saat yksilölliset vinkit harjoitteluun ja harjoitukset tehdään kunkin koirakon osaamistaso huomioiden. Kurssilla on 5 käytännön harjoituskertaa.  Kurssi sopii perustaidot omaaville koirakoille eli esim. Perustaidot Pennuille tai Hyvä käytös kurssin käyneille koirakoille.

TOKO jatkokurssi on alkeiskurssin käyneille koirakoille tai vastaavat taidot omaaville. Kurssilla jatketaan alkeiskurssin harjoitteita ja harjoituksissa keskitytään oikeaan viretilaan ja koiran motivaation, tokoliikkeiden yksityiskohtien hiontaa unohtamatta. Kurssilla tutustutaan tarkemmin tokokokeiden mukaisiin liikkeisiin ja niiden opettamiseen.

TOKO alokasluokan liikkeet
Tämä kurssi on tarkoitettu niille koirakoille, jotka ovat jo harjoitelleet tokon alkeita ja joilla on tavoitteena joskus mahdollisesti kisata tokossa.

TOKO ylempien luokkien liikkeet
Kurssi on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat käyneet TOKO alokasluokan liikkeet -kurssin ja haluavat nyt perehtyä enemmän ylmepien luokkien liikkeisiin.

TOKO kisoihin tähtäävien kurssilla hiotaan tokon koeliikkeitä varmemmaksi ja tehdään liikekokonaisuuksia. Kurssille voi osallistua vaikka ei halua mennä kokeisiin, mutta haluaa kasvattaa koiran suoritusvarmuutta ja vahvistaa tottelevaisuustaitoja.